Росіяни запустили ракети по Хмельницькій області

2964 0
Внаслідок ракетного удару травмувалась одна особа.
Фото: АСС

Фото: АСС

Сьогодні, 5 липня, у Хмельницький район влучили 3 російські ракети, які випустили російські окупанти. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій у Телеграмі. 

«Станом на 20.30 маю інформацію про 3 прильоти ракет в Хмельницькому району. Виїхав на місце події. Детальніше з самого місця події», — йдеться в повідомленні.

Він зазначив, що по території Хмельницької області випустили чотири ракети. Одну ракету збили сили ППО, уламки впали на території Шепетівського району. Три інші ракети влучили на територію однієї з громад Хмельницького району.

За його словами, ціллю ударів була водонапірна башта, яка повністю забезпечує водою громаду. Унаслідок вибухів одна людина отримала поранення, загиблих немає.

Читайте також: Зенітно-ракетний підрозділ ПК «Захід» знищив 14 крилатих ракет, які летіли на Львівщину

Зазначимо, у вівторок близько 20.00 російські окупанти завдали удару крилатими ракетами морського базування з акваторії Чорного моря. Підрозділами  протиповітряної оборони ПвК «Захід» збито три ракети ворога.

Нагадаємо, в акваторії Чорного моря російські окупанти тримають у бойовій готовності 4 надводні кораблі та 2 підводні човни, які оснащені 40 крилатими ракетами.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!