Рух на вул. Трускавецькій перекрили. Обіцяють відновити найближчим часом

1892 0
На перехресті вулиці Трускавецької та академіка Підстригача з'явились знаки про ремонтні роботи та об'їзд, які ускладнюють проїзд там автомобілів. Як повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі Франківської райадміністрації, там приватний забудовник проводить каналізаційні роботи.
Фото: Tvoemisto.tv

Фото: Tvoemisto.tv

У прес-службі ДАІ Львова нам повідомили, що каналізаційні роботи на вул. Трускавецькій ведуть приватні забудовники – БП "Карпатбуд". Вони погодили ремонтні роботи із "Львівводоканалом", ДАІ та Франківською адміністрацією і мають всі необхідні дозволи. Для того, аби убезпечити ремонтників та водіїв, вони змушені були обмежити дорожній рух.

Наразі каналізаційні роботи по вул. Трускавецькій ще ведуться. Але забудовники повідомили ДАІ, що вони вже на завершальному етапі. Існують деякі проблеми, через перебої із електроенергією, але відновити повноцінний автомобільний рух обіцяють вже найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!