Рух соціальних автобусів для студентів ЛНУ імені Франка призупинено

2131 0
Маршрут тимчасово скасували через вимушені канікули для студентів університету.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Соціальні автобуси для студентів ЛНУ ім. івана Франка тимчасово припинять свою роботу. Це пов’язано із призупиненням навчання в університеті до 11 березня 2018 року. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповіли у прес-службі ЛМР.

Відповідне рішення ухвалили після консультацій із Профкомом студентів Львівського національного університету. Автобуси відновлять свою роботу 12 березня після виходу студентів на навчання.

Читайте також: Автобус №9 повернеться на вулицю Максимовича. Схема

Нагадаємо, в понеділок, 26 лютого, соціальний маршрут для студентів ЛНУ відновив свою роботу. Вчора низка університетів Львова призупинили навчання через економію газу. Рішення приймались відповідно до рекомендацій Міністерства освіти та науки. Вчора увечері в МОН закликали відновити нормальний режим навчання в закладах освіти. В п’ятницю, 2 березня, в міськраді повідомили про тимчасові заходи для зменшення споживання газу упродовж кількох найближчих днів. Львів’ян закликали перейти на ощадливий режим використання опалення. За 2 березня у Львові зекономили 5% газу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!