Серіал про Чорнобиль здобув три статуетки головної телевізійної премії «Еммі»

1725 0
Його визнали найкращим міні-серіалом року.
Фото: скрін-шот із відео

Фото: скрін-шот із відео

Серіал «Чорнобиль», створений компанією НВО, на 71-й церемонії вручення нагород в галузі телебачення отримав три статуетки «Еммі». Про це повідомляють у Твіттері премії.

«Чорнобиль» визнали найкращим міні-серіалом року. А режисер Йохан Ренк і сценарист Крейг Мейзін отримали премії за найкращу режисуру і найкращий сценарій серед міні-серіалів.

Читайте також: Український фільм «Гуцулка Ксеня» отримав головну нагороду на фестивалі в Японії

Додамо, «Чорнобиль» посів перше місце в рейтингу популярності International Movie Data Base, обігнавши відомий серіал «Гра престолів».

Нагадаємо, що американський телеканал HBO зняв 5-серійний міні-серіал про Чорнобильську катастрофу. Остання серія вийшла учора, 4 червня. Зйомки відбувалися в Україні та Латвії. Згодом український телеканал 1+1 покаже телеверсію серіалу з українським перекладом. А Львівський муніципальний чоловічий хор «Гомін» виконав саундтрек до серіалу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!