«Шахтар»-«Реал»: надрезультативний матч на «Арені Львів»

3374 0
Сьогодні, 25 листопада, донецький «Шахтар» на «Арені Львів» приймав мадридський «Реал». Обидві команди показали гру з чималою кількістю голів, відзначившись на двох сім раз, а українська команда зупинилась в кроці від того, щоб звести гру в нічию.
Фото: shakhtar.com

Фото: shakhtar.com

В цей вечір подивитися на зірковий матч між «Шахтарем» та «Реалом» завітала рекордна кількість глядачів – 33990.

Читайте також: Фото дня: як у Львові мадридський «Реал» в аеропорті зустрічали

Та початок гри, аж до 70 хвилини. Складався на користь «Реалу». Двічі відзначитися вдалося португальцю Роналдо, ще по голу в активі Модріча та Карвахаля. Лише після цього «Шахтар» забив свій перший гол на 78 хв. Його автор – Алекс Тейшейра. Через п’ять хвилин відзначитися вдалось Дентіньо, а за дві хвилини до завершення основоного часу рахунок до мінімуму скоротив Тейшейра. 3:4. Та на більше сил в української команди не вистачило. Як підсумок - поразка, та втарта можливостей поборотися за вихід в плей-офф ліги чемпіонів. Тож для «Шахтаря» цей матч став останнім в цьому сезоні в Лізі чемпіонів на «Арені Львів». «Гірникам» залишається ще зіграти один матч в Парижі проти місцевого ПСЖ.

Читайте також: Українські футболісти можуть потрапити в збірну року за версією УЄФА. Як проголосувати?

Окрім того, в цьому році «Шахтар» на «Арені Львів» більше не зіграє. Свій домашній матч 12 туру проти львівських «Карпат» вони проведуть в Одесі в четвер, 3 грудня.

Шахтар – Реал 3:4

Голи: Тейшейра, 78 (пен), 88, Дентіньо, 83 – Роналдо, 18, 70, Модріч, 50, Карвахаль, 52

Шахтар: П’ятов, Кобін, Ракицький, Ордець, Азеведо (Дентіньо, 65), Степаненко, Фред, Бернард, Марлос (Тайсон, 62), Тейшейра, Гладкий (Ферейра, 74)

Реал: Касілья, Варан (Даніло, 32), Пепе, Начо, Карвахаль, Бейл (Бензема, 70), Каземіро, Ковачич, Модрич (Кроос, 62), Іско, Роналдо

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!