Ще більше території, музики і драйву: чим дивуватиме ZaxidFest2017

2106 0
На Львівщину завітає понад 50 гуртів з різних країн світу.
фото: palindrome.com.ua

фото: palindrome.com.ua

ZaxidFest – найбільший open air фестиваль в Західній Україні. Цьогоріч туди завітає понад 50 гуртів з України, США, Великобританії, Швеції, Німеччини та інших країн світу.

Фестиваль відбудеться 18-20 серпня у с. Родатичі Львівської області.  

Одні з навідоміших іноземних гуртів, що виступатимуть на ZaxidFest: Breaking Benjamin, Editors, Enter Shikari, Pain, The Qemists та In Extremo.

Американські альтернативники Breaking Benjamin таки “зламають свого Бенджаміна” – переборять страх перед польотами фронтмена гурту Бенджаміна Барнлі та перетнуть Атлантику. Це буде другий приїзд гурту у Європу. Володарі платинових, мультиплатинових, золотих альбомів і синглів збирають на батьківщині стадіони. Їх сингл “I Will Not Bow” 2009-го року нещодавно став двічі платиновим: за інформацією The Recording Industry Association of America® (RIAA), продали уже два мільйони копій.

Британці Editors вперше приїдуть в східну Європу. Зазвичай їх турова географія обмежується Німеччиною: гурт став постійним хедом європейських фестів, а цього року музично очолить і ZaxidFest. Том Сміт, вокаліст команди, має чи не найоб’ємніші вокальні дані, 4,95 октави.

Ще у ZaxidFest 2017:

Фестиваль Захід представлений командами з усього світу, а саме Pain (Швеція), In Extremo (Німеччина), We Butter The Bread with Butter (Німеччина), американці Miss May I, Being As An Ocean та Chelsea Grin, українці Septa, 1914 та інші.

Ніжність фестивалю Захід – це Vivienne Mort, Pianoboй, Христина Соловій на нічній сцені та Рэспубліка Паліна, Женя і Катя, The Elephants, ARLETT, Tik Tu на Інді сцені.

Вже традиційно на фестиваль Захід приїдуть Noize MC, учасники Євробачення O.Torvald, Карна, енергійний Тартак, The Hypnotunez, кращий рок-гурт Європи за версією GBOB Sinoptik, зірки українського Ікс-Фактора Detach, The Hypnotunes, Fontaliza та багато інших.

Потрапити на фестиваль може будь-хто: квитки є в наявності у касах міст України, а також можна придбати електронні квитки. Детальніше про це можна дізнатися на офіційному сайті фестивалю: zaxidfest.com.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!