Політична реклама

Ще одна українська авіакомпанія відкриває рейс до Львова

1332 0
Українська авіакомпанія «Урга» (Кіровоград) з 18 червня відкриває рейс Київ (Жуляни) – Львів. Це єдиний регулярний рейс компанії. Раніше «Урга» спеціалізувалася лише на чартерах і вантажоперевезеннях.

Перельоти здійснюватимуться шість разів на тиждень. З нового терміналу «D» аеропорту «Київ» перельоти буду здійснюватися в 07.50 з понеділка по п'ятницю, а по суботах о 10.00. Назад в будні дні зі Львова вильоти відбуватимуться о 19.00 , в неділю ­– о 19.40, пише видання Вести.ua.

Квитки вже є в продажу на сайті авіакомпанії і в мережевих ресурсах. Їх вартість в одну сторону починається з $51 (600 грн за курсом НБУ), туди-назад – від $88 (1 030 грн) з урахуванням аеропортових такс і зборів.

На маршруті «Урга» буде експлуатувати шведські літаки Saab 340, на борту яких пропонується два види обслуговування: преміум-економ-клас (з харчуванням і додатковими послугами) і економ-клас (тільки напої).

Зараз рейси між Львовом і столицею (аеропорт Бориспіль ) здійснює МАУ шість разів на тиждень, з понеділка по суботу. Квиток в обидві сторони економ -класом коштує від 1044 грн, бізнес-класом - від 7908 грн.

«Ютейр-Україна» до 12 травня літала по цьому ж маршруту, але призупинила перельоти через низьку завантаження рейсів. Компанія намагалася простимулювати попит ціною в одну сторону 538 грн, квиток туди-назад коштував від 1061 грн , але це не допомогло: завантаженість була в середньому 41 %.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!