Квартиру в історичному ареалі переобладнають під магазин

2442 0
У ЛМР надали дозвіл на перепланування квартири та пробиття дверей у стіні фасаду будинку на вулиці Наливайка,15

Виконком Львівської міської ради дозволив «пристосувати» квартиру у будинку на вул. С. Наливайка, 15 під магазин. 

У п’ятницю, 5 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію підприємицею Балаушко Христиною Ігорівною квартири № 19 з пристосуванням під магазин та відновленням входу на вул.С. Наливайка, 15, про це йдеться у рішенні.

Читайте також: У Львові відреконструюють готель «Турист»

Головний архітектор Львова Антон Коломєйцев, зазначив, що управління історичного середовища Львівської міської ради надало дозвіл на перепланування квартири та пробиття дверей у стіні фасаду будинку. З його слів, раніше на цьому місці були двері, їх замурували у радянський час.

Квартира, яку переобладнають під магазин, розміщена на першому поверсі 3-поверхового будинку, який знаходиться у межах історичного ареалу міста у Галицькому районі. У цьому будинку на початку ХХ століття працювало товариство фермерів Львівської округи, у міжвоєнний період був готель «Юніон».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!