Ще одним хедлайнером Leopolis Jazz Fest стане десятиразовий лауреат Греммі

4065 0
Виконавець хіта «Don’t worry, be happy» перетворить концертний зал у парку культури імені Богдана Хмельницького на імпровізований хор.
Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest

Фото: прес-служба Leopolis Jazz Fest

Американський джазовий вокаліст, диригент, десятиразовий лауреат премії Греммі Боббі Макферрін виступить 28 червня на Leopolis Jazz Fest. Про це повідомили у прес-службі фестивалю.

Читайте також: Все буде step by step. Олексій Коган про Leopolis Jazz Fest

Боббі Макферрін є одним із найвідоміших у світі вокальних імпровізаторів. Творчість Макферріна поєднує в собі джаз, поп-музику, фолк і world music. Він працював із Йо-Йо Ма, Чік Коріа, Хербі Хенкок, Джо Завінул, групами YellowJackets і Tower Of Power і багатьма іншими.

У Львові Макферрін представить програму Gimme5 (circlesongs). Концертний зал у парку культури імені Богдана Хмельницького перетвориться на імпровізований хор, де кожен із слухачів може стати повноправним учасником концерту.

Вперше цю ідею реалізували на альбомі «Circlesongs» 1997-го року, який записали з вокальною групою Voicestra. Група складалася з 12 артистів, серед яких були оперні співаки, госпел, джаз, поп та R&B вокалісти.

Читайте також: Leopolis Jazz Fest стане комфортним для людей з інвалідністю

Нагадаємо, раніше організатори оголосили інши хедлайнерів фестивалю – це 22-разовий володар премії Ґреммі Чік Коріа та американський музикант, композитор, аранжувальник Кенн Баррон, гурт Snarky Puppy та канадська піаністка Даяна Кролл. Leopolis Jazz Fest 2019 відбудеться 26-30 червня (середа-неділя).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!