На правах реклами

Що дивитися з дітьми: 5 дитячих відеопроектів для різного віку

11506 0
Сучасне телебачення пропонує не тільки розважальні програми, а й пізнавальні, в тому числі й для найменших глядачів. Пропонуємо перелік дитячих передач, які сприятимуть розвитку дитини та доступні українською мовою або мовою оригіналу.
Фото: El Huffington Post

Фото: El Huffington Post

Дитячий серіал «Барні і Друзі» (англ. Barney & Friends). У цьому серіалі плюшевий Тиранозавр Барні разом з малюками вчить лічилки і співає веселі пісні. Телесеріал розрахований на глядачів від 1-го до 5-и років. Перший фільм відзнято в 1987, але телевізійний серіал запущено в 1992 — досі існує 15 сезонів телепрограми. Крім телесеріалу, автори втілили ще кілька кіно- та телепроектів на основі пригод Барні та його друзів. 

Луї. Дотримуючись інструкцій зайчика Луї з однойменного мультфільму, юні художники зможуть намалювати свої перші картини. Мультфільм розрахований на наймолодших глядачів. Разом з Луї і його фантазіями, маленькі глядачі здійснять політ на місяць, оцінять красу тропічного острова і познайомляться з білими ведмедями.

Свинка Пепа.  Головні герої серіалу: Свинка Пеппа, її молодший брат Джордж, мама Свинка і тато Свінь. Цей дитячий серіал показаний по телебаченню більш ніж в 180 країнах  і переведений на 40 мов.

Казка з татом. Читають вечірню казку відомі українські татусі, серед яких Анатолій Анатоліч, Юрій Горбунов, Руслан Сєнічкін, учасники гурту ТНМК Фагот і Фоззі, лідер гурту ТІК Віктор Бронюк, Олег Скрипка тощо. Як стверджували ініціатори програми, це спроба вплинути на сприйняття ролі батька в українській сім’ї і відродження традиції сімейного читання. Зіркові тата читають казку в студії, а казкові герої оживають завдяки анімації. До того ж, у кожній програмі є згадка про видавництво, у якому можна придбати книжку, у разі якщо вона припала до душі малюку.

Маленьке королівство Бена і Холлі. Дія мультсеріалу відбувається у казковому лісі, де живуть феї, ельфи і гноми. Живуть там і двоє друзів: фея Холлі і ельф Бен. Вони люблять гратися разом і з їхнім прирученим сонечком Гастоном. Також вони дружать з іншими ельфами і феями. У Бена є вчитель – Старий Мудрий Ельф, а у Холлі няня і її вчителька – Няня Плам. Іноді вони потрапляють у кумедні ситуації, пов’язані з чарами Холлі. Але це не заважає їм дружити. Кожна нова серія – це маленьке пригода.

Де дивитись

Рік назад в Україні запустили дитячий канал у форматі високої чіткості ВОЛЯ CINE+ Kids. Нещодавно пакет «Дитячий» став доступний абонентам і  у Львові.

У пакет увійшли власні канали компанії СINE + Kids і CINE + Kids HD, а також канали LALE, Jim Jam, Boomerang, Gulli girl, Nick Junior і Мультиманія. Яскравий мікс з мультфільмів, розважальних і навчальних програм сподобається не тільки дітям, а й їхнім батькам.

"Наша дитина дивиться мультфільми, які ми разом обираємо. Також дозволяємо дивитись фільми про дику природу, про історію. Ми шукаємо для дитини розвивально-освітні програми, переважно для вивчення іноземних мов. Дуже добре, що зараз з’явилась можливість дивитися такі програми та якісні мультфільми на телебаченні, тому  і підключились до ВОЛІ", - розповідає Тарас, 37 років, батько 5-річної донечки.

"Після підключення пакету «Дитячий» у нас зникла проблема з довгим вибором, що б показувати дітям на планшеті. Багато каналів та цікавих передач у різний час – це однозначно економить час для батьків, і ми довіряємо такому контенту. Для нас важливо не просто ввімкнути телевізор і якийсь дитячий канал, для нас важливо бути впевненими, що після перегляду діти почерпнуть щось нове та корисне для себе. Ми стараємось обирати саме розвиваючі програми для вивчення мов для старшої донечки, а для молодшого вмикаємо мультфільми. Загалом, контент нам подобається", - каже Оксана, 34 роки, має сина та доньку.

Легальні новинки від провідних світових студій

ВОЛЯ наповнює CINE + Kids і CINE + Kids HD унікальним дитячим контентом, тут представлені новинки від українських і світових студій - Disney, NBC Universal, Touchstone, Marvel, StudioCanal і ін. Відбираючи контент, компанія співпрацює з психологами, фахівцями з дитячого телемовлення і батьками. Тому ефір побудований з урахуванням режиму дня юних глядачів і включає як навчальні, так і розважальні програми. Завдяки кільком аудіодоріжкам найменші користувачі зможуть дивитися мультфільми, серіали, фільми і освітні програми на мові оригіналу і вчитися у своїх улюблених героїв.

Як підключити

Всю інформацію про підключення послуг можна знайти на сайті: lviv.volia.com.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!