Що ремонтуватимуть у Галицькому районі Львова у 2019 році. Інтерактивна мапа

3300 2
Загалом із бюджету розвитку на районні адміністрації виділили 120 млн гривень.

Галицька районна адміністрація оприлюднила титульні списки ремонтів на 2019 рік. Цього року тут капітально відремонтують дев’ять вулиць.

Йдеться про вулицю Дібровну, Руданського, Щепкіна, Липову Алею, Коперника (від вул. Грабовського до Колесси), Богдана Хмельницького, Татарську та Тарнавського. Частково деякі з цих вулиць почали ремонтувати торік.

Крім цього, у 2019 році запланували віремонтувати житловий будинок на Кривоноса, 25, встановити пандус на проспекті Свободи, 6/8, відремонтувати ліхтар на Ляйнберга, 2, ліфти на Чорновола, 1, Кримській, 28, Гнатюка, 20/22 та Галицькій, 19. Також цьогоріч мають виготовити проектно-кошторисну документацію на ремонт приміщень, в яких розташована скаутська організація «Пласт».

Ремонти у Галицькому районі позначені зеленим

Серед дитячих майданчиків та громадських просторів, які запланували відремонтувати та облаштувати цьогоріч, – дитмайданчик на площі Святого Теодора, двори на Свєнціцького, 5, 7, 9 та 11, Куліша, 66, Франка, 52-56, Зарицьких, 40, Шпитальній, 18-20а, сквери на Рибній та площі Святого Юра, підпірні стінки на Лазневій та Просвіти.

На демонтаж стели Монумента Слави на Стрийській виділили ще 300 тисяч гривень, а на зведення пам’ятника на перехресті Снопківської та Стуса – 350 тисяч гривень. Роботи планують завершити у квітні та травні відповідно. Фонтан «Кульбаба» на площі Галицькій почнуть реконструювати у червні. Його вартість становить 4 млн гривень.

Вікторія Ейсмунт

21 Лютого, 2019 08:51
Твоє місто Так, цього року будуть реконструювати перехрестя Сахарова - Коперника і прокладуть колію на цьому відрізку.
20 Лютого, 2019 19:38
Роман Підкажіть, будь ласка, де можна дізнатись, чи передбачена в проекті ремонту вулиці Коперника трамвайна колія від перехрестя Сахарова-Вітовського, про яку обіцяв Андрій Іванович. Дякую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!