Що ремонтуватимуть у Личаківському районі Львова. Інтерактивна мапа

2445 3
Загалом із бюджету розвитку на районні адміністрації виділили 120 млн гривень.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Личаківська районна адміністрація оприлюднила титульні списк ремонтів, запланованих на 2019 рік. Ідеться про ремонт одинадцяти вулиць та виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт п’яти вулиць.

Титульні списки ремонтів у Личаківському районі позначені рожевим

Крім цього, ккоштом райадміністрації запланували відремонтувати дев’ять дитячих майданчиків, модернізують п’ять ліфтів, облаштують сквер Марії Заньковецької, громадський простір на Польовій та укріплять підпірну стінку на Березовій.

Переглянути титульні списки Франківської, Галицької, ШевченківськоїЗалізничної та Сихівської адміністрації можна клікнувши на посилання.


Читайте також:
4 Березня, 2019 11:40
Твоє місто Додали посилання
4 Березня, 2019 11:20
олег жінчин коли відремонтують вулиці Кониського і Акад.Павлова які знаходяться в центрі Львова і перебувають в жалюгідному стані, що хідники,
що проїжджа частина ?
4 Березня, 2019 10:00
Оксана «Личаківська районна адміністрація оприлюднила титульні списк ремонтів, запланованих на 2019 рік.”
Можна посилання, де саме опубліковані ці документи. Дякую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!