Що ремонтуватимуть у Шевченківському районі Львова у 2019 році. Інтерактивна мапа

2552 0
Загалом із бюджету розвитку на районні адміністрації виділили 120 млн гривень.

Шевченківська районна адміністрація оприлюднила титульні списки ремонтів на 2019 рік. Цього року ремонтів зазнають дві вулиці.

Читайте також: Що ремонтуватимуть у Галицькому районі Львова у 2019 році. Інтерактивна мапа

Крім цього, районна адміністрація внесла до титульних списків ремонтів ще 38 вулиці, але коштів на них не зазначила. Йдеться про вулиці Зимову, Торфяну, Селянську, Шолом-Алейхема, Дублянську, Загірну, Лушпинського, Ламану, Загірну, Тунельну, Віри, Надії, Любові, Нарцисову, Хімічну, Шполянську, Турянського, Міртову, Мельничука, Заповітну, Окуневського, Хмельницького, Агрусову, Нагірну, На Нивах, Орлика, Донецьку, Скидана, Колодійську, Круту, Корінну, Нафтову, Розточчя, Стеценка, Підгірну, Покутську, Мурашка, Тесленка, Холодну.

Ремонти у Шевченківському районі позначено блакитним

Крім цього, РА запланувала відремонтувати балкон та покрівлю у будинках за адресами Лемківська, 10,Шевченка. 374 та Кортумівка, 10.

Також цьогоріч відремонтують 20 дитячих майданчиків, облаштують три пандуси та модернізують вісім ліфтів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!