Що відомо про ще двох померлих від коронавірусу на Львівщині

16707 0
Обидвоє – львів'яни.
Фото: Волинь24

Фото: Волинь24

Усього за час епідемії коронавірусу на Львівщині від Covid-19 померли 35 людей. Про дві останні смерті стало відомо сьогодні, 23 травня, зранку.

Як повідомляє пресслужба ЛМР, обидвоє померлих – львів'яни.

Один з померлих – 1946 року народження. Вчора, 22 травня, у пацієнта розвинувся спонтанний двобічний пневмоторакс (скупчення повітря або газу в плевральній порожнині із підвищенням тиску у ній, що призводить до колапсу легені). Діагноз Covid-19 у пацієнта підтвердили 18 травня. Мав важкі супутні захворювання – двобічну пневмонію, ішемічну хворобу серця тощо.

Читайте також: За дві доби на Львівщині на Covid-19 захворіли ще 40 медиків. У чому причина

Другий померлий мав 72 роки, помер учора, 22 травня. Діагноз Covid-19 у нього був підтверджений, у лікарні він перебував із 8 травня. У пацієнта була двобічна позашпитальна пневмонія, ішемічна хвороба серця, дифузний кардіосклероз, гіпертонічна хвороба, інфаркт міокарду, стійкі залишкові ознаки перенесеного інсульту, атеросклероз судин кінцівок, хронічна ішемія лівої стопи.

Нагадаємо, станом на ранок 23 травня у Львові та на Львівщині підтверджено 1285 випадків інфікування коронавірусом, з них 35 – летальні, 259 пацієнтів одужали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!