Шестеро песиків у Львові шукають господарів. Фото

2815 0
Тварини можуть перебувати в ЛКП «Лев» упродовж 21 дня.
Фото: ЛКП "Лев"

Фото: ЛКП "Лев"

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати собак, що наразі перебувають під опікою підприємства. Тварини можуть перебувати тут упродовж 21 дня. Якщо за цей час їх не прилаштовують, то випускають на місце відлову. 

ЛКП «Лев» розташоване на вул. Промисловій, 56 та працює щоденно з 8:00 до 20:00 години, а комунальна ветеринарна клініка при ЛКП – цілодобово. 

Молодий собака-друг Сем. Чотирилапий добре гуляє на повідку і чудово підійде для проживання сім‘ї, де є діти, які люблять тварин.

Рубі – хвостатий енерджайзер, який стане для свого господаря другом та охоронцем, адже не лише любить спілкування з людиною, а й голосно гавкає.

Молода мегаактивна Чілі. Чотирилапа має здібності до навчання, тож стане для свого господаря вірним другом та пильним охоронцем.

Етель – молода та енергійна собака, яка може проживати в квартирі та в сім'ї з дітьми. Етель добре гуляє на повідку, слухняна та піддається навчанню.

Мула – молода дуже чемна і слухняна собака. Хвостата добре гуляє на повідку, швидко навчається і може проживати в квартирі.

Метис вівчарки Рекс. Собака потрапив до нас наляканим та хворим. Наші ветеринари його вилікували, а кінолог відновив його віру в людей, тож тепер Рекс готовий переїхати в новий дім і стати для свого господаря хорошим другом та охоронцем.

Фото Марти Возної


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!