Шість безкоштовних онлайн-курсів, щоб оволодіти англійською

60934 0
Англійська мова сьогодні просто необхідна, щоб досягти успіху у багатьох сферах та й для саморозвитку. Тому пропонуємо шість онлайн-курсів, що допоможуть повправлятися в англійській та покращити свої знання.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

1. Understanding IELTS: Techniques for English Language Tests від British Council став одним із найпопулярніших онлайн-курсів в світі: на нього зареєструвалося більше 700 000 слухачів. Його рекомендуєть пройти кожному, хто бажає підготуватися до іспиту IELTS. На платформі Futurelearn можна знайти  й  інші безкоштовні онлайн-курси від British Council.

2. Володіння основами бізнес-англійської сьогодні стає все більш необхідним, якщо ви хочете отримати гарну посаду чи плануєте працювати з іноземними клієнтами. Масовий безкоштовний онлайн-курс «Бізнес-англійська» стартує на Prometheus 24 січня.

Читайте також: В Україні – рік англійської. Як швидко вивчити мову?

3. Conversational English Skills  –  допоможе вивчити базову розмовну англійську початкового рівня за допомогою курсу від одного з провідних китайських ВНЗ – університету Цинхуа.

4. Transform Your Writing Skills – цикл курсів, що дозволить пройти шлях від основ англійською граматики до якісного написання наукових текстів англійською мовою від Каліфорнійського університету в Ірвайні. Курси Coursera безкоштовні, слухачі слачують, за бажання, лише за сертифікат. Щоб отримати доступ до безкоштовної повної версії того чи іншого курсу варто лише ввести його назву в форму пошуку на сайті і безпосередньо зареєструйтеся на цей курс.

Читайте також: Як вивчати англійську мову з малюками: 10 порад

5. English Composition I – допоможе навчітися писати якісні тексти університетського рівня англійською мовою. Підбір переконливих аргументів, робота з ідеями і думками інших авторів, грамотне цитування тощо підготував цей курс від Дюкського університету.

6. English Grammar and Essay Writing – ще один курс, присвячений граматиці та написанню есе англійською мовою. Цього разу від легендарного університету Каліфорнії (Берклі)

Джерело: Prometheus.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!