Школами Львова подорожуватиме друга наукова мобільна лабораторія. Фото

1731 0
У ній є 9 експонатів, які розповідають про музику і звуки.
Фото: Христина Процак/Фейсбук

Фото: Христина Процак/Фейсбук

Для шкіл Львова придбали другу мобільну наукову лабораторію – мистецького напрямку. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Перша школа, де демонструють нову мобільну лабораторію – ліцей «Просвіта». Лабораторія поєднує фізику, образотворче мистецтво і музику. Тут можна створювати електронну музику, дізнатись, що таке хвиля і звідки береться звук.

Лабораторія буде подорожувати всіма школами міста. Вона складається з 9 експонатів: «Калейдоскоп», «Перспективна сітка», «Побач свій голос», «Фігури Хладні», «Звуконаслідування», «Труба Кундта», «Створіть Катеринку», «Терменвокс», «Галерея одного елементу».

Кожен експонат обладнаний інформаційним стендом, який можна легко транспортувати та розкладати, а також інструкцією.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, лабораторія коштувала 2 млн грн. Її придбали за кошти міського бюджету.

Додамо, у 2018 році для шкіл Львова придбали першу наукову лабораторію з напрямку фізики, що подорожує навчальними закладами міста. У міськраді кажуть, що планують купити і мобільну наукову лабораторію математичного спрямування.

Фото: Христина Процак/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!