«Шоу історій»: у Львові розповідатимуть про мандрівки. Де послухати

3779 0
Про відомі та незвідані куточки України та світу, цікаві розповіді з різних мандрівок завтра розповідатимуть екскурсоводи, директори, журналісти, екстремали на «Шоу історій». Пропонуємо познайомитись з найцікавішими спікерами.
фото: mnen.tk

фото: mnen.tk

«Шоу історій»  відбувається раз на місяць у вечірній час, а долучитися до сторітелінгу зможуть ті, кому є що розповісти та ті, кому цікаво слухати. Цього разу темою шоу організатори обрали «Цей шалений, шалений світ», а серед спікерів буде багато відомих та цікавих львів’ян.

Дмитро Троць

Спорт, екстрим та подорожі часто є невід’ємно пов’язаними, адже вони надають відпочинку певної пікантності, гостроти та яскравості вражень. Люди, які наповнюють своє життя такими складовими, отримують надзвичайні спогади, про які не соромно згодом розповісти і своїм друзям, і родичам, і колегам та і цілому світу також. Один з промовців - директор турагенції, екстремал та мандрівник Дмитро Троць - справді має про що вам розповісти і його історія точно запам’ятається.

Максим Романюк

Молодий талановитий ведучий, радіоведучий та журналіст, котрий вже завтра презентує свою особливу історію. Він розповідатиме про подорожі #трьох_романюків_2016 і про подорожі, які планує здійснити у 2017 році.

Андрій Харатин

Ще один промовець на Шоу Історій - людина, котра, як ніхто інший, має надзвичайно великий багаж цікавих та захопливих історій, адже його професія – гід-провідник у горах – напряму пов'язана із пізнанням навколишнього світу та подорожами.

Андрій Жолоб

Людина, розповіді якої можна слухати годинами, талановитий ведучий, ді-джей та професійний лікар – Андрій Жолоб підготував свою особливу історію, яка справді здивує та нагадає про всю неповторність навколишнього світу та того, що може з нами відбутися в ньому. 

Юрій Пирч

Чому б не розпочати свою подорож із рідної країни, адже в ній можна знайти безліч таких неповторних місць, котрі не знайти у жодному іншому куточку Землі? Юрій Пирч, директор, маркетолог, -  презентує історію, яка розповідає саме про одне із таких місць.

І це ще далеко не всі промовці, які ділитимуться своїми враженнями від мандрівок та розповідатимуть про найекстремальніші та найцікавіші куточки світу.

Коли?

9 березня, 19:00

Де?

Готель «Жорж»,  пл. Міцкевича, 1

Вас чекатимуть справжні історії, цікавий ведучий, гарна компанія і, звичайно, подарунки-сюрпризи від партнерів.

Яскравий одяг вітається.

Детальна інформація: (067) 120-39-30
Придбати квитки он-лайн: https://2event.com/uk/events/804430

Придбати квитки:
+38 (067) 931 63 33 - Пекарська-Зелена, Сихів (Оксана)
+38 (096) 452 47 67 - центр (Наталія)
+38 (067) 708 16 99 - просп.Чорновола (Наталя)
+38 (067) 744 3 222 - Свєнціцького (Ірина) 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!