Штат Каліфорнія стане регіоном-побратимом Львівської області

985 0
Історична подія відбудеться в Сакраменто 25 квітня о 8:30 годині.
фото: the pexels|los angeles

фото: the pexels|los angeles

Штат Каліфорнія та Львівська область стануть регіонами побратимами. Про це повідомив співзасновник благодійної організації Nova Ukraine Остап Коркуна.

Історична подія відбудеться в Сакраменто 25 квітня о 8:30 годині. Асамблея штату проголосує за встановлення побратимських відносин між штатом Каліфорнія та Львівською областю України. Для цього українська делегація прибуде до Капітолію та представиться у Сенаті. 

Читайте також: Які міста-побратими має Львів та що це означає 

Нагадаємо, бельгійське місто Мехелен стало новим побратимом Львова. 20 квітня мер Львова Андрій Садовий підписав угоду про співпрацю з мером міста Бартом Сомерсом. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!