На правах реклами

Sigma Software відкрила навчальну лабораторію у Львівській політехніці

5256 0
Компанія Sigma Software і Львівська політехніка почали співпрацю більше року тому. До нового навчального року вуз з компанією приготували для студентів особливий подарунок ─ відремонтовану аудиторію з усією необхідною технікою.

На успішність навчання впливає безліч чинників. Один з них ─ умови, в яких студенти вчаться щодня. Sigma Software продовжує співпрацю з провідними вузами країни і відкриває навчальну лабораторію у Львівській політехніці. Клас був повністю оснащений необхідною технікою за рахунок компанії.

Львівська політехніка стабільно входить у топ кращих вузів країни, які готують ІТ фахівців. Університет був заснований 200 років тому. Незважаючи на свій солідний вік, сьогодні він залишається одним з передових у плані підготовки майбутніх ІТ експертів.

Подробиці розповідає Михайло Антонович, керівник Sigma Software University:

«Університетський корпус, де відкрилася нова навчальна лабораторія, розмістився у старовинному будинку, збудованому ще за часів, коли Львів був частиною Австро-Угорської Імперії. Це, з одного боку, створює особливу атмосферу за рахунок поєднання вікової історії з новітніми і передовими ІТ технологіями. З іншого, звичайно, це наклало певний відбиток на весь проект: необхідно було продумати все, щоб в цьому старому і раніше непридатному для навчання приміщенні було комфортно і зручно вчитися».

У класі компанія встановила кондиціонер, обладнала лабораторію меблями, закупила 11 ноутбуків, проектор та екран, маркерну дошку. Всього компанія інвестувала близько 23,5 тисячі доларів. Відкриття класу відбулося 5 вересня в присутності представників компанії та проректора з науково-педагогічної роботи Львівської політехніки Дмитра Федасюка.

«Компанія багато робить для розвитку ІТ освіти і ми дуже раді бути партнерами. Нам приємно, що наші студенти зможуть навчатися в такому світлому, затишному, сучасному класі, сама атмосфера в якому сприяє отриманню нових знань», ─ каже Віталій Яковина, завідувач кафедри програмного забезпечення Львівської політехніки.

«Вже цього навчального року студенти університету будуть вчитися в новій лабораторії Sigma Software. Тут будуть проходити і заняття за програмою вузу, і додаткові лекції, семінари, майстер-класи, організовані компанією. Це вже шостий клас, який відкрив свої двері для студентів. За попередні кілька років такі ж класи були відкриті компанією в харківських та одеських університетах, ─ розповідає Валерій Красовський, CEO в Sigma Software. ─ Ми дуже пишаємося тим, чого нам вже вдалося досягти в цьому напрямку, але не зупиняємося ні на хвилину. Внесок компанії в розвиток ІТ освіти в Україні зростає з року в рік. І головне ─ ми бачимо позитивний результат. Заради цього варто йти вперед».

Підготувала Оксана Матійків

Оператор та режисер монтажу: Дмитро Тарадайка

Фото: Матвій Пограничний


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!