Скільки львів’ян підписало декларацію із лікарем

2597 0
Наразі у Львові декларацію із лікарем підписало більше 100 тис. містян.
ілюстративне фото: Prozorro

ілюстративне фото: Prozorro

Станом на 11 травня у Львові зареєстровано 105 тисяч підписаних декларацій містян із лікарями. Про це вчора, 11 травня, розповів голова управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Це близько 14% від приписного населення Львова. В Україні цей показник в середньому становить 10%. Лідерами процесу серед медичних закладів міста на сьогодні є 1-ша міська лікарня, її поліклініки та амбулаторії – в них підписано 22 тис декларацій. Також активно процес іде в 2-гій, 4-тій, 5-тій міських поліклініках», – сказав він.

Читайте також: Усі медзаклади Львова зареєструвались у системі ehealth

За його словами, у Львові поки що немає лікаря, що набрав максимальну кількість пацієнтів (1800 для терапевта та 900 для педіатра). Наразі найбільший показник серед львівських лікарів становить 1071 підписана декларація. Нагадаємо, вчора львів’янам розповіли, де у місті можна проконсультуватися щодо вибору лікаря. Сьогодні Уляна Супрун в рамках Дитячого Форуму провела розмову на тему «Як обрати сімейного лікаря?».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!