SkyUp переносить запуск рейсів зі Львова до Італії

2221 0
Рейсів до Тель-Авіа стане менше.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Через поширення коронавірусу, зокрема в Італії, український лоукостер SkyUp Airlines відкладає запуск рейсів зі Львова до трьох міст Італії та скорочує кількість рейсів до Тель-Авіва. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі перевізника.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Зі Львова до Тель-Авів з 19 березня по 13 квітня кількість рейсів скоротять до шести (12, 15, 29 березня та 5, 9 та 12 квітня рейси відбудуться).

Щодо польотів Рима та Мілана, що їх авіакомпанія планувала на кінець березня, то їх старт переносять на 1 червня. Натомість до Неаполя рейси запустять 30 березня.

Квитки на скасовані рейси можна безкоштовно обміняти на інші дати або отримати повне відшкодування вартості. Для цього необхідно писати звернення на пошту [email protected].

Читайте також: У ВООЗ розвінчали найпоширеніші міфи про коронавірус

Додамо, що з 12 березня Ізраїль вводить обмеження для іноземців, а Італія з 10 березня оголосила про карантин по всій країні. В Україні від завтра також вводять обмеження та закривають школи на карантин.

У світі ж зафіксували понад 119 тис. випадків захворювання на коронавірус, із них летальні – понад 4 тисячі, а вилікуватись удалось понад 65 тис. пацієнтам. В Україні зафіксували лише один випадок захворювання на коронавірус у Чернівцях.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!