SkyUp відкриває авіарейси зі Львова у Київ та Харків. Розклад, ціни

5337 0
Авіарейси зі Львова в Харків раніше не виконували взагалі.
biz.liga.net

biz.liga.net

Авіакомпанія SkyUp відкриває прямі авіарейси зі Львова у Київ та Харків. Про це авіаперевізник повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Обидва авіарейси будуть виконувати з 17 жовтня по 28 березня. До Харкова SkyUp літатиме по четвергах і неділях. Вартість квитків стартує від 639 гривень у один бік без багажу. Авіарейси зі Львова в Харків раніше не виконували взагалі.

До Києва рейси виконуватимуть четвергах і неділях, а далі — по понеділках, вівторках, п’ятницях, неділях. Вартість квитків стартує від 498 грн.

Крім цього, SkyUp відкриє внутрішні рейси з Києва до Харкова і Запоріжжя. Придбати квитки можна на сайті авіакомпанії.

Читайте також: Зі Львова можуть відкрити лоукост-рейси до Тель-Авіва

Нагадаємо, наприкінці 2017 року в авіакомпанії анонсували низку внутрішніх рейсів, серед яких Львів – Одеса, втім поки літак SkyUp не базується у львівському аеропорту, цей рейс відкривати не будуть.

ТОВ «Авіакомпанія "Скайап"» зареєстроване в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!