SkyUp відкриває новий рейс зі Львова до Праги. Розклад, ціни

12556 1
Вартість квитка в один бік – від 992 гривень.
biz.liga.net

biz.liga.net

Український лоукост SkyUp восени відкриває новий прямий рейс зі Львова до Праги. Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

Перельоти Львів – Прага почнуть виконувати з 17 жовтня по 28 березня 2020 року двічі на тиждень – щочетверга та щонеділі. Вартість квитка в один бік – від 992 гривень.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Нагадаємо, днями авіакомпанія SkyUp відкрила прямі авіарейси зі Львова у Київ та Харків. Обидва авіарейси будуть виконувати з 17 жовтня по 28 березня. До Харкова SkyUp літатиме по четвергах і неділях. Вартість квитків стартує від 639 гривень у один бік без багажу. До Києва рейси виконуватимуть до 26 жовтня по четвергах і неділях, а далі — по понеділках, вівторках, п’ятницях, неділях. Вартість квитків стартує від 498 грн.

 


Читайте також:
2 Жовтня, 2019 20:26
Галина Чи є ше вільні квитки на рейс львів-прага на 21.10.19р. яка ціна?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!