Нардепку з Львівщини Софію Федину повторно викликають у ДБР для вручення підозри

1914 0
Вона має з’явитися у ДБР для вручення підозри 12 лютого.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Народна депутатка України Софія Федина 6 лютого не з’явилась за викликом та не повідомила Державне бюро розслідувань про поважні причини того, що вона не приїде. Тому її повторно викликають, аби вручити підозру. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За дорученням Генерального прокурора Софію Федину викликатимуть знову 12 лютого, об 11:00, для вручення письмового повідомлення про підозру.

Окрім цього, відповідно до ст. 139 КПК України, якщо вона не з’явився без поважних причин до ДБР, на неї накладуть штраф.

Читайте також: Досудове слідство у справі Андрія Садового продовжили до 21 травня

Нагадаємо, 26 жовтня Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій провели онлайн-трансляцію в соцмережах і розкритикували манеру спілкування президента із військовими у Золотому на Донбасі. Вони висловили припущення, що «випадково може вибухнути граната, обстріли бувають випадково, найкрасивіше, щоб це все сталося під час московських обстрілів, коли хтось знову в білій сорочці припре на передову».

Про відкриття кримінального провадження у цій справі повідомив нардеп від «Слуги народу» Олександр Качура. Їй готують підозру в погрозі вбивством щодо президента України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!