SoftServe відкриває у Львові лабораторію з робототехніки для студентів

3690 0
В лабораторії проходитимуть заняття студентів факультету електроніки та комп’ютерних технологій ЛНУ імені Івана Франка.
фото: facebook.com/evgeny.kraws

фото: facebook.com/evgeny.kraws

SoftServe відкриє лабораторію з робототехніки для студентів факультету електроніки та комп’ютерних технологій ЛНУ імені Івана Франка. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Лабораторію відкриють в середу, 26 грудня о 12:00. Її розмістили в аудиторії факультету електроніки та комп’ютерних технологій на вулиці Тарнавського, 107.

Нова лабораторія буде оснащена необхідним обладнанням для продуктивних і цікавих занять з робототехніки. Так, університет отримав 13 комп’ютерів, роботів Turtlebot 3 і все необхідне для роботи з ними. В компанії SoftServe впевнені, що нова лабораторія дозволить студентам не тільки відпрацьовувати алгоритми в режимі симуляції, а й керувати реальними мобільними платформами.

Читайте також: Авто без водія, дрони і розумні будинки. Що винаходять львівські IT-спеціалісти

Зазначимо, що працівники SoftServe з початку цього навчального року проводять факультативні заняття з робототехніки для студентів. В день відкриття студенти презентують перші проекти, розпочаті під час цих факультативів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!