Сьогодні Львів прощатиметься з Героями. У місті перекриють рух

7891 2
25 лютого прощання з Героями відбудеться о 12.00 год у Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Після цього процесія з домовинами вирушить пішою ходою на Личаківське кладовище, де о 13.00 год відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76.
фото: www.rozdum.org.ua

фото: www.rozdum.org.ua

Відтак, за маршрутом ходи будуть часткові перекриття руху транспорту: вул Театральна – пл. Ринок – вул Руська – вул Підвальна - вул Винниченка – вул Пекарська – Личаківське кладовище. Мешканців міста просять з розумінням поставитись до тимчасового обмеження руху транспорту. 

Як інформувало tvoemisto.tv, до Львова вчора привезли тіла трьох військових окремої медичної роти імені Пирогова Національної Гвардії України, що загинули в зоні АТО - Дмитра Лагунова, Василя Задорожного та Тараса Кончевича..

Напередодні трьох волонтерів-медиків, які загинули в зоні АТО, зустріли навколішки та з лампадками в руках, повідомляє ТСН. Василь Задорожний, Дмитро Лагунов, Тарас Кончевич входили до медичної роти Нацгвардії імені Пирогова. 9-го лютого вони їхали по поранених у Дебальцеве. Неподалік Артемівська їхній автомобіль підірвався на фугасі. Чоловіки загинули на місці, доля ще одного волонтера не відома. Найстаршому загиблому Василю Задорожному було 50. У нього троє рідних та дев'ятеро прийомних дітей. Усі вони вийшли на дорогу, щоби зустріти труну з тілом батька.

Поховають волонтерів-медиків на Личаківському кладовищі.
 

 


Читайте також:
25 Лютого, 2015 17:23
Олена І справді перевіряйте інформацію. У Василя Задорожного було лише дві дочки. З повоги до загиблого та його родини, спростуйте цю неправдиву інформацію!!!
25 Лютого, 2015 13:31
Анна Перевіряйте інформацію пере тим як писати.В Василя Задоржнього було 2 дітей(дівчини)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!