Львів три дні святкуватиме день народження у стилі ретро. Повна програма подій

23901 0
Окрім центру, низка заходів відбудуться в різних районах міста.
Фото: i.ytimg.com

Фото: i.ytimg.com

Сьогодні, 3 травня, Львів починає святкувати 763-й день народження. Різноманітні святкові заходи триватимуть до вечора 5 травня. На львів'ян та гостей міста чекають святкові концерти, майстер-класи, сніданки-дискусії, ретро-вечірки, 3D-мапінг.

Святкування 763-ї річниці від першої згадки про Львів відбуватиметься у стилі ретро.

Читайте також: Як святкуватимуть день Львова на Сихові. Програма

На площі Ринок розташовуватиметься головна сцена, у внутрішньому дворику Ратуші відбуватимуться майстер-класи, лекції та виставки. У парку культури ім. Б. Хмельницького вперше проходитиме Retro Lviv Festival.

Упродовж трьох днів на площах Львова виступатимуть музичні гурти, колективи, хори та оркестри, зокрема гурт «Wszystko», вокальна формація «Піккардійська терція», інструментальний гурт «Rockoko», академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів», Lviv Jazz Orchestra, переможниця конкурсу «Голос країни 2019» Оксана Муха та інші.

Читайте також: Як святкуватимуть день Львова на Левандівці. Програма

Традиційна міська хода з театралізованою передачею ключів від Львова пройде центром міста 4 травня об 11:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!