Сьогодні львівські супермаркети мають відмовитись від поліетиленових пакетів

9632 2
Із цього у Львові розпочнеться просвітницька кампанія «Без поліетилену».
ілюстративне фото: 1news.com.ua

ілюстративне фото: 1news.com.ua

9 квітня у Львові розпочинається тримісячна просвітницька кампанія «Без поліетилену». Цього дня найбільші торговельні мережі міста мають відмовитись від поліетиленових пакетів – і на касах, і в усіх відділах. Натомість мешканцям пропонуватимуть альтернативне пакування.

Читайте також: Чим замінюють поліетиленові пакети львівські супермаркети. Фото

До акції долучаються як великі, так і менші мережі, зокрема мережі «Ашан», «Холдинг емоцій !Fest», «АТБ», «Близенько», «Арсен». Також планується навчання для касирів та тих працівників, які задіяні у постачанні, аби вони усвідомлювали шкоду від поліетилену довкіллю. Окрім поступового переходу на альтернативне пакування у магазинах, протягом кампанії будуть поширюватись просвітницькі відео- та аудіоролики, зокрема – у соцмережах. Також відбуватимуться великі тематичні заходи – фестивалі та ярмарки.

Читайте також: 75 копійок замість 50. Як бізнес Львова зреагував на обмеження використання поліетилену

Нагадаємо, торік у листопаді виконком ЛМР ухвалив рішення про обмеження використання поліетиленового пакування. У рішенні рекомендується торгівельним мережам пропонувати альтернативу своїм клієнтам.


Читайте також:
9 Квітня, 2019 16:05
deOKUPATSIYA Zaberit' iNASRANO-yaZEchnu reklamu! deMASKALIZUJTE tvoemisto!
9 Квітня, 2019 08:48
666 ... недолуга реклама і самі отакі недолугі "дії" визначаються конкретним дієсловом ... воно( те слово) і в українській мові і в російській починається із шести приголосних ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!