Сьогодні у Львові нагородять кращих архітекторів. Де подивитись

3002 0
Сьогодні у Львові відбудеться нагородження переможців Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію індивідуального житла.
Фото: Урок

Фото: Урок

Архітектурний конкурс стартував ще в лютому: більше 100 архітекторів з усієї України зголосились взяти участь у конкурсі, адже призовий фонд - 125 тис грн.

Окрім того, переможці зможуть реалізувати свої проекти в одному з сучасних котеджних містечок у Львові, які будує компанія "Valens Development" - замовник конкурсу. 

Серед журі - головний архітектор Львова Юліан Чаплінський; головний архітектор проектів ДПІ «Містопроект»,  викладач кафедри дизайну архітектурного  середовища  Інституту архітектури НУ «Львівська політехніка», Член Правління Львівської обласної організації НСАУ (Львів) – Юрій Столяров; засновник, архітектор у Savytskyy Design & Перша Архітектурна Майстерня (Львів) – Марко Савицький; Головний архітектор YunakОv ArchitЕcts (Київ) – Федір Юнаков.

Церемонію нагородження можна буде подивитист у прямому ефірі Tvoemisto.tv за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста. 

Коли? 

8 червня, 16:00

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!