У Львові закрили на ремонт міст на Городоцькій. Схема об’їзду

8502 1
Від сьогодні, 1 червня, у Львові на вулиці Городоцькій, 166, розпочинаються аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі. Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений.
Фото: wz.lviv.ua

Фото: wz.lviv.ua

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, на час проведення робіт міські автобуси №11, 13, 18 та 23 курсуватимуть по вулиці Кондукторській, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул.Окружній; маршрути №№ 28 та 32 – по вул.Народній, у зворотному напрямку – до центру міста – по вул.Окружній.

Тролейбусний маршрут №7 до закінчення ремонтних робіт не курсуватиме.

Нагадаємо, у процесі реконструкції шляхопроводу також буде розширено проїзну частину дороги до 4-х смуг на вулиці Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вулиці Сяйво.

Читайте також: Які дороги закриті для руху транспорту у Львові: перелік

«Стан шляхопроводу – передаварійний, роботи будуть складні і триватимуть орієнтовно до середини жовтня цього року», – зазначили у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР.

 Роботи виконуватиме ТзОВ «Західтрансбуд». На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 млн грн.

Читайте також: Ремонт яких вулиць планують завершити у Львові цьогоріч


Читайте також:
1 Червня, 2016 08:20
Андріан Та людина, яка розмістила рисунок схеми в такій якості, ще працює?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!