У Львові прощаються із загиблим 21-річним військовим. Доповнено

12800 0
Прощання відбувалося в Гарнізонному храмі святого Петра та Павла.
фото: prefiksblog.co.ua

фото: prefiksblog.co.ua

Сьогодні, 8 березня, у Львові прощаються із лейтенантом Богданом Слободою, який отримав смертельні поранення у зоні бойових дій на Донбасі. Про це повідомляє Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій на своїй сторінці у Facebook.

Прощання з героєм тривало до 14:00 в Гарнізонному храмі святого Петра та Павла, що на вулиці Театральній. За інформацією Яворівської райдержадміністрації, парастас мав відбутися 8 березня о 20:00 в храмі святих апостолів Петра і Павла у Новояворівську, а наступного дня Богдана мали поховати в селищі Шкло.

Доповнено. Як повідомив настоятель гарнізонного храму отець Степан Сус, рідні не впізнали тіло, тому його транспортували в морг до вияснення всіх обставин судмедекспертизою. Також рідні кажуть, що на похоронному хресті вказано неправильно по батькові. Похорон Богдана Слободи наразі відкладається, про нього повідомлять пізніше, передає кореспондент Tvoemisto.tv.

За інформацією депутата міськради Ігоря Зінкевича, станом на 15:30 батьки в морзі впізнали тіло, рідні забирають його до Новояворівська. Цю інформацію також підтвердили Tvoemisto.tv у прес-службы ЛОДА. Похорон, як і планувалося раніше, відбудеться 9 березня.

Нагадаємо, Богдан Слобода отримав кульові поранення на території Донецької області 6 березня. Він навчався у Шклівській ЗОШ І-ІІІ ступеня. У 2014 році пішов навчатися в Академію сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного. Після її закінчення призваний за контрактом Яворівсько-Мостиським РВК у 128 гірсько-штурмову бригаду.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!