Сьогодні у Львові виступить Джамала з унікальною програмою

14117 0
Сьогодні, 28 червня, Джамала виступить у рамках джазового фестивалю Alfa Jazz Fest. Співачка стане першою українською виконавицею, яка виступить на головній сцені фестивалю. Більше того, саме у Львові Джамала представить унікальну концертну програму.

Джамала стане одним з хедлайнерів міжнародного джазового фестивалю Alfa Jazz Fest. Виступ співачки відбудеться сьогодні, 28 червня, на головній сцені імені Едді Рознера (Парк Культури ім. Богдана Хмельницького) і буде приурочений до Дня Конституції України.

Спеціально для фестивалю Джамала підготувала унікальну програму, яка отримала назву «The Soul of Jamala». Виступ співачки буде складатися з двох відділень. У першому – Джамала, в супроводі джазового квартету, виконає авторські композиції різних років, джазові стандарти та кримськотатарські народні пісні, а в другому - пісні з нового альбому «Подих» (2015). Програма «The Soul Of Jamala» буде виконана єдиний раз на Alfa Jazz Fest – 2016.

Крім постійної групи, яка виступає зі співачкою, в концерті візьмуть участь такі відомі джазові музиканти, як Юхим Чупахін (рояль), Денис Мороз (контрабас, губна гармоніка), Сергій Балалаєв (ударні), Дмитро Бондарєв (труба, флюгельгорн), Орхан Агабейлі (перкусія), Шевкет Зморка (акордеон), Руслан Болатов (рояль) і Армен Костандян (дудук).

Нагадfємо, попереднього разу Джамала виступала на фестивалі в 2013 році в рамках гастрольного туру в підтримку альбому «All Or Nothing». Цього року Джамала стане першим українським артистом в історії Alfa Jazz Fest, який виступатиме на сцені ім. Едді Рознера – головному концертному майданчику фестивалю.

Вартість квитків від 100 до 300 грн.

Для тих, хто не зможе потрапити на концерт відбуватиметься онлайн трансляція, переглянути яку можна на головній сторінці ;Tvoemisto.tv або за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.

 За підтримки Альфа Банку Україна відбудеться пряма ТБ-трансляція концерту Джамали на музичному каналі М1, а також в YouTube.

Додамо, 15 травня, у столиці Швеції завершився фінал головного пісенного конкурсу Європи – «Євробачення 2016». Джамала, яка цього року представляла Україну, виборола перше місце. За результатами голосування національних журі країн-учасниць та смс-голосування глядачів, Джамала набрала 534 бали. На другому місці опинилася Австралія (511 балів), третє місце посіла Росія (491 бал). 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!