Сьогодні у перший рейс поїде трамвай на Сихів: львів’ян закликають фільмувати подію

8134 0
Автори кращих фото та відео урочистостей отримають подарунки.
фото: спільнота "Львівське електротранспортне життє (ET Lviv)"

фото: спільнота "Львівське електротранспортне життє (ET Lviv)"

Офіційне відкриття трамвайної лінії на Сихів відбудеться, як і було заплановано, 17 листопада о 12:30 на розворотному кільці біля кінотеатру ім. Довженка. Після завершення церемонії офіційного відкриття, приблизно о 13:30 розпочнеться рух трамваїв із пасажирами за новим маршрутом №8 з Сихова до площі Соборної.

Читайте також: У Львові випробовують трамвай на Сихів. Перші фото

За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, інтервал руху маршруту №8 «площа Соборна – кінотеатр ім. О. Довженка» складатиме 5-6 хв. На маршруті курсуватиме 10 трамваїв.

Із п’ятниці, 18 листопада, перше відправлення із площі Соборної відбуватиметься о 6:10, останнє – 23:27. А від кінотеатру ім. О. Довженка перший трамвай відправлятиметься о 6:32, останній – о 23:48.

Читайте також: «Трамвай на Сихів» матиме два маршрути: до центру і до вокзалу

Сьогодні, 17 листопада, у трамваях, що курсуватимуть за маршрутом «площа Соборна – кінотеатр ім. Довженка», відбуватимуться святкові заходи для пасажирі – роздаватимуть подарунки та проводитимуть різноманітні флеш-моби. Водії трамваїв продаватимуть акційні квитки лімітованої серії, компостувати які не потрібно. Всі власники акційних квитків  стануть учасниками акції «Я люблю трамвай». Переможців цієї акції буде визначено за номерами акційних квиточків, вони отримають у подарунок від ЛКП «Львівелектротранс» місячні проїзні картки на грудень 2016 року, а також брошури про історію львівського трамвая.

Користувачі соціальної мережі «Фейсбук», які розмістять світлини чи відео святкових активностей у трамваях, зможуть отримати цінні подарунки від кампанії «Я люблю трамвай».

Умови участі:

Зробити фото чи зняти відео (до 40 секунд) святкових активностей у трамваях на Сихів 17 листопада;

Завантажити їх на свою сторінку у мережі Facebook з хештегом #трамвайнаСихів та позначити активним гіперпосилання сторінку «Я люблю трамвай»;

Вподобати сторінку Я люблю трамвай.

Переможуть ті учасники, чиї фото або відео зберуть найбільшу кількість вподобань.

За перше місце переможець отримає 100 квитків на проїзд у міському електротранспорті, за друге– еко-флешку «Я люблю трамвай», та за третє місце – еко-сумку «Я люблю трамвай».

Результати конкурсу оголосять 18 листопада до 23:59 год.

Читайте також: Львів повертатиме кредит за трамвай на Сихів вісім років

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!