Сонячно, сухо і безвітряно. Прогноз погоди у Львові на тиждень

3734 0
Денна температура протягом тижня становитиме в середньому 12 градусів вище нуля.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

Сьогодні, 5 листопада, у Львові буде сонячна і суха погода. Температура повітря від +8 зранку підніметься до +15 вдень. Увечері буде +11. Опадів протягом дня не прогнозується. Вітер північно-західний, 2-3.5 м/с.

У вівторок, 6 листопада, також буде сухо і сонячно, хіба зранку погода буде трохи похмурою, але швидко проясниться. Температура повітря зранку становитиме +9, вдень +15, а ввечері +10 градусів. Вітер північно-західний, 2-3 м/с.

В середу, 7 листопада, небо буде ясним протягом усього дня, опадів не передбачається. Температура повітря опуститься на пару градусів у порівнянні з початком тижня. Так, зранку і ввечері синоптики прогнозують +7, а в обід – 12 градусів тепла. Вітер північно-західний, 2-3 м/с.

В четвер, 8 листопада, буде також ясно і сонячно, проте ранок буде вже холодніший – 4 градуси вище нуля. Вдень стовпчик термометра підніметься до +12, а ввечері впаде до +6. Вітер північний, 1.5 м/с.

У пятницю, 9 листопада, небо буде похмурим протягом дня, проте температура повітря вдень все ще буде високою – 10 градусів тепла. Уранці та ввечері – 4 і 6 градусів вище нуля відповідно. Напрямки вітру постійно змінюватимуться протягом дня, але його швидкість буде меншою за 1 м/с.

В суботу, 10 листопада, хмарна погода протримається у Львові весь день. Проте температура повітря буде все ще комфортною для прогулянок – 10 градусів вище нуля вдень та 5-6 градусів тепла зранку і ввечері. Вітер північний, 1,5 м/с.

В неділю, 11 листопада, знову буде хмарно, але парасольки не знадобляться. Температура повітря від +4 зранку підніметься до +11 вдень, а ввечері опуститься до +8. Вітер північно-східний, 2м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!