Справа Агашкова. У мережі з’явилося відео з імовірним хабарем

2771 0
На відео видно, як чоловіку пропонують гроші за організацію заходу.
фото: ZIK

фото: ZIK

Речник СБУ у Львівській області Олег Александров на своїй сторінці у Facebook оприлюднив відео з імовірною пропозицією хабара керівнику левандівського «Супутника» Олександру Агашкову.

 

На відео видно, як голос поза камерою приходить у культурно-мистецький центр «Супутник», де зустрічається, ймовірно, з Олександром Агашковим. Під час розмови вони оглядають приміщення для майбутнього заходу, а у одній із кімнат обговорюється встановлення міні-бару.

Далі чоловіки заходять у кабінет, де грає гучна музика, тому дослівно зрозуміти розмову складно. Втім у діалозі йдеться про десять тисяч гривень для подальшої співпраці.

Читайте також: Голову залізничної райадміністрації Львова затримали за хабар. Доповнено

Нагадаємо, 5 квітня у Львові працівники СБУ затримали директора культурно-мистецького центру «Супутник» Олександра Агашкова, якого підозрюють у хабарі, та його заступника. У прес-службі СБУ повідомили, що посадовці вимагали 10 тисяч грн від підприємця за те, що здадуть йому в оренду приміщення центру без укладення угоди.

Низка громадських діячів та представники адміністрації міста підтримали Агашкова та заявили про підставу. Наступного дня директору «Супутника» вручили підозру та відпустили додому. 11 квітня підозрюваного у хабарництві Олександра Агашкова взяли на поруки нардепи Ірина Подоляк та Ігор Васюник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!