Авіакомпаніям представили список призначень. Куди літатимуть зі Львова?

3668 1
Державіаслужба виклала у відкритий доступ повний список призначень на маршрути, які на видані українським авіакомпаніям на поточний момент.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Список включає видані маршрути, назви авіакомпаній, які отримали маршрути, з якого числа діє право на маршрут, а також з якою частотою авіаперевізник має право літати за отриманим напрямком.

Детальна карта із зазначенням маршруту і експлуатуючої його авіакомпанії представлена за посиланнямЗа її допомогою можна перевірити, яка авіалінія здійснюватиме перевезення зі Львова у різні частини світу.

Як уточнили в Мінінфраструктури, публікацію подібної інформації в обов’язковому порядку надає постанова Кабміну №835 від 21 жовтня 2015 року «Про затвердження Положення про набір даних, які підлягають публікації в формі відкритих даних».

Це рішення уряд прийняв після відповідної зміни закону про доступ до публічної інформації. Тепер такого роду інформація повинна публікуватися на сайтах відповідних органів і оновлюватися.

Втім, в супровідному документі до опублікованого списку призначень йдеться, що він буде оновлюватися раз в квартал, в той час як засідання комісії з видачі прав на маршрути проходять раз на місяць.

При цьому списку доступних призначень для подачі заявок і раніше немає у відкритому доступі, через що деякі авіакомпанії подають заявки на напрямки, за якими квоти вже давно вичерпані.

Джерело: finance.ua.

24 Лютого, 2016 09:55
Іван Нажаль в Україні і далі блокуються лоукости. Чому ВізЕїр з Кутаїсі літає по всій Європі і не тільки, а у Львові МАУ(Коломойськй) має більшість маршрутів? Куди поділися зі Львова КарпатЕйр? Поки не буде реальної конкуренції доти ми платитимемо 1000дол коли Європа платить 20Є
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!