США ввели санкції проти 11 осіб оборонного сектору росії

1337 0
Попередні санкції стосувалися прес-секретаря президента росії, олігарха Вексельберга і банку ВТБ.
Заступник міністра оборони росії Олексій Криворучко, який потрапив під санкції

Заступник міністра оборони росії Олексій Криворучко, який потрапив під санкції

США запровадили санкції проти 11 осіб, які працюють у секторі оборони та пов'язаних із нею галузях економіки російської федерації. Про це повідомили у Державному департаменті США, передає Укрінформ. 

У перелік санкцій ввійшли заступники міністра оборони Олексій Криворучко, Тимур Іванов, Юнус-Бек Євкуров, Дмитро Булгаков (відповідальний за матеріально-технічне забезпечення армії), Юрій Садовенко, Микола Панков, Руслан Цаліков, Геннадій Жидко, головнокомандувач військ національної гвардії, член радбезу рф Віктор Золотов, директор федеральної служби військово-технічного співробітництва міноборони Дмитро Шугаєв, генеральний директор «Рособоронекспорту» Олександр Міхєєв.

Зазначимо, що попередні санкції США проти росії запровадили 11 березня. Вони стосувалися прес-секретаря президента росії Дмитра Пєскова і його сім’ї, російського олігарха Віктора Вексельберга, правління банку ВТБ.

Читайте також: Євросоюз затвердив четвертий пакет санкцій проти росії 

Нагадаємо, що 14 березня постійні представники Євросоюзу також затвердили четвертий пакет санкцій проти росії через війну в Україні. Він спрямований на фізичних та юридичних осіб, які причетні до військової агресії росії проти України. Також обмеження стосуються декількох секторів російської економіки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!