Стало відомо, хто претендує на розробку логотипу Львівщини

2102 0
Переможцем відкритого аукціону за критерієм ціни є компанія, що запропонувала ціну майже вдвічі нижчу за вихідну.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Взятися за новий стиль регіону претендували п’ять компаній: ТОВ Рекламно-виробнича компанія «Бінго», ФОП Гарнага Алла Миколаївна, Товариство з обмеженою відповідальністю «Рекламна група «Центр», ФОП Блажівський Володимир Костянтинович, ТзОВ «Бренд дизайн солюшнз». Такі результати аукціону оприлюднені сьогодні в системі Prozorro.
 
За показником ціни найнижчою є пропозиція ТОВ «Бінго» і становить 79 950 грн. Якщо учасник підпадає під умови дискваліфікації, то саме ця компанія стане розробником брендбуку. Договір має бути підписаний протягом місяця. 
 
ТОВ «Бінго» зареєстрована в м. Сумах у 2015 році. Основний вид діяльності — підприємтав «Рекламне агентство». Засновницею та керівницею вказана 33-річна Тетяна Купрійчук. 
 
 
Нагадаємо, Львівська ОДА замовила розробку брендбуку для промоції регіону. В умовах закупівлі вказано, що дизайнерський продукт мають підготувати до 31 жовтня. 
 
Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!