Стало відомо, з якою піснею Україна виступить на Євробаченні. Відео

28828 0
Пісню записали за мотивами народної.
Фотоскрін із відео

Фотоскрін із відео

Цього року Україну на Євробаченні представлятиме гурт Go_A Band із піснею «Шум». Про це музиканти повідомили на своїй Фейсбук-сторінці.

Композицію обрало із трьох пісень гурту журі, до складу якого увійшли переможниця Євробачення-2016 Джамала, продюсер та соліст гурту The Maneken Євген Філатов, музичний продюсер та композитор Руслан Квінта, а також представники Суспільного Ярослав Лодигін та Дмитро Хоркін.

На початку березня гурт представить оновлений варіант пісні, з якою поїде у Ротердам. Відповідне відео розмістять на офіційній платформі Євробачення.


Музика: Тарас Шевченко/Катерина Павленко/Ігор Діденчук, слова Катерини Павленко

Go_A  український електро-фольк гурт. Цей грут переміг на Національному відборі на пісенний конкурс «Євробачення-2020» із піснею «Соловей». 18 березня Європейська мовна спілка повідомила, що пісенний конкурс не відбудеться через пандемію коронавірусу, проте того ж дня НСТУ повідомила що гурт представить Україну на «Євробаченні-2021».

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!