Стартував проект, що показує обличчя української армії

2232 0
«Музика воїнів» - це просвітницький проект, який має на меті показати, що українські воїни – не карателі, якими їх малює російська пропаганда, а відповідальні, виховані та культурні захисники своєї землі.

Перший кліп в рамках проекту «Музика воїнів» вже активно поширюється соціальними мережами. Відео, яке зафільмувало виконання солдатом Гімну України на віолончелі,  на Youtube зібрало вже понад 216 тисяч переглядів. «Музика – це мова, яку розуміють усі. Війна закінчиться, а мистецтво, створене під час війни та самими воїнами залишиться на віки» - розповідає на еспрессо.tv Олександр Ткачук, автор проекту.

До проекту залучені не тільки музиканти, які воювали в АТО та були в полоні, але й ті, що не брали участі у воєнних діях. Їх також одягають у військову форму для створення антуражу та надають їм звання «воїна на культурному фронті».

Проект передбачає, що музиканти та військові музиканти будуть виконувати на музичних інструментах відомі українські та класичні композиції.

«Музика воїнів» не збирається зупинятись на досягнутому. В планах учасників – зібрати фронтову музику, яка виникла і поширилась серед воїнів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!