Стартував продаж квитків на матч збірної України у Львові

3109 0
Сьогодні, 28 жовтня, у продаж надійшла перша партія квитків на домашній матч збірної України проти команди Словенії, який відбудеться 14 листопада на «Арені Львів».
Фото: ffu.org.ua

Фото: ffu.org.ua

Так, першочергове право на купівлю квитків отримали ті, хто зареєстрований на сайті компанії «Україна Футбол Інтернешнл», яка є партнером Федерації футболу України. Разом з тим УФІ розпочав прийом колективних заявок, але лише від регіональних федерацій. Колективні замовлення від підприємств, туристичних агентств тощо на матч Україна – Словенія не розглядаються.

Читайте також: Коли «Карпати» зіграють з «Металургом» та «Металістом» у Львові. Деталі

У вільний продаж квитки поступлять з понеділка, 2 листопада. Їх можна буде придбати в касах «Арени Львів» та в офісі Федерації футболу Львівської області (пл. Яворського, 1, 2 поверх). Каси стадіону працюють з 10:00 до 20:00. Неділя, 8 листопада, вихідний. Офіс Федерації футболу Львівської області працює з 10:00 до 17:00. Субота та неділя – вихідні.

Одна особа може придбати лише 4 квитки. При його купівлі слід мати оригінал паспорту.

Цінова категорія доступних квитків від 70 до 300 грн.

Також на сайті УФІ можна придбати квиток і на матч-відповідь між збірними Словенії та України, який відбудеться 17 листопада на стадіоні «Людскі врт» у місті Марібор. Зробити це можна до 5 листопада.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!