Степан Сус став генеральним капеланом Спілки української молоді

3173 0
Це рішення прийняли на прохання Світової Управи СУМ, яка звернулася з клопотанням про призначення організації духовного опікуна.
Фото: Спілка української молоді

Фото: Спілка української молоді

Владика Степан Сус став генеральним капеланом Спілки української молоді. Проце повідомили на сторінці Спілки у Фейсбук.

Читайте також: Отець Степан Сус: Бог дивитиметься на вас як на людину з фотоапаратом і в шортах

Сьогодні, 28 січня, глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав Шевчук підписав відповідний декрет. Це рішення прийняли на прохання Світової Управи СУМ, яка звернулася з клопотанням про призначення організації духовного опікуна.

«Знаємо теперішнього владику Степана ще з років його навчання у духовній семінарії, коли він брав участь як катехит у наших СУМівських таборах в Україні. Після цього були дальші роки нашої доброї співпраці. Сьогодні ж ми з радістю вітаємо владику Степана в новому статусі – нашого капелана і духовного опікуна», – сказав під час церемонії представлення і вручення декрету голова Світової Управи СУМ Андрій Бігун.

Читайте також: Отець Степан Сус про те, як визначити життєві орієнтири

Нагадаємо, 12 січня львівського військового капелана храму святих Петра і Павла Степана Суса висвятили у єпископи. Тепер він є помічником глави УГКЦ Святослава Шевчука. Минулої неділі він вперше очолив літургію у Гарнізонному храмі як єпископ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!