Столична лікарня, у якій перебувають військові, отримала 96 медичних ліжок

1298 0
Допомогу отримали завдяки консолідації зусиль італійської організації Doctors with Africa CUAMM в партнерстві з Фондом Hope Ukraine та Благодійною Організацією «Благодійний Фонд 8848»
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Столичний медзаклад, у якому перебувають на лікуванні та реабілітації поранені військові, отримав гуманітарну допомогу у вигляді 96 багатофункціональних медичних ліжок. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Місто вдячне за таку підтримку київських медиків, які борються за здоров’я і життя наших захисників. Завдяки цим багатофункціональним медичним ліжкам буде максимально полегшено догляд за пацієнтами у післяопераційний період або під час реабілітації після травм», – розповів Поворозник.

Він зазначив, що допомогу медзаклади отримали завдяки консолідації зусиль італійської організації Doctors with Africa CUAMM в партнерстві з Фондом Hope Ukraine та Благодійною Організацією «Благодійний Фонд 8848», які підтримують цінності міжнародної солідарності, справедливості та миру. І сприяють якісній, швидкій та безперебійній допомозі українському народу, зокрема наданню речей першої потреби туди, де вони потрібні найбільше.

Поворозник нагадав, що із 24 лютого місто отримало від іноземних партнерів 40 сучасних карет швидкої допомоги.

Нагадаємо, мер Києва Віталій Кличко заявив, що Європейський банк реконструкції та розвитку може взяти участь у фінансуванні будівництва нової лікарні швидкої допомоги на правому березі Дніпра.

Станіслав Нестеренко

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!