Чи з'являться біля Стрийського ринку зупинки громадського транспорту

2729 0
Торік у жовтні керівництво Стрийського ринку повідомило, що, окрім накриття ринку та звільнення тротуару від квітів, наступним кроком стане облаштування зупинок громадського транспорту з боку вулиць Івана Франка та Шота Руставелі.
фото: Назар Сенів

фото: Назар Сенів

Зупинки біля Стрийського ринку найближчим часом встановлювати не будуть. Про це у коментарі Tvoemisto.tv розповів розповів заступник директора ТОВ «Стрийський ринок» Назар Сенів.

«Стрийський ринок не займається зупинками. Ми не вповноважені облаштовувати зупинки. Ми говорили, що ми будемо розглядати цей варіант, але поки що про створення зупинок не йдеться», — розповів у коментарі Tvoemisto.tv Назар Сенів.

Натомість у прес-службі міської ради повідомили, що, оскільки встановлення зупинок громадського транспорту зініціювали в адміністрації Стрийського ринку в межах реконструкції підприємства, вони мали б звернутися до Галицької районної адміністрації Львова щодо цього питання. Втім до Галицької адміністрації, за інформацією прес-служби ЛМР, звернень не надходило.

Читайте також: Тротуар біля стрийського ринку частково звільнять від квітів

Нагадаємо, торік у жовтні керівництво Стрийського ринку повідомило, що, окрім накриття ринку та звільнення тротуару від квітів, наступним кроком стане облаштування зупинок громадського транспорту з боку вулиць Івана Франка та Шота Руставелі.

Однак, за півроку після озвученої пропозиції, ані в райадміністрації, ані керівництво ринку не змогли пояснити, коли і хто має облаштувати зупинки, для яких виготовили візуалізацію. Зокрема Tvoemisto.tv неодноразово зверталося до адміністрації ринку з проханням озвучити план дій або терміни встановлення зупинок.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!