Суд постановив знести новобуд на Личаківській, 259

3710 0
Процеси довкола будівництва тягнуться уже понад два роки.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Личаківський районний суд 26 червня виніс рішення демонтувати семиповерховий будинок, що на вул. Личаківській, 259, інформує прес-служба Львівської міської ради.  Однак терміни апеляційного оскарження ще не минули, відтак судове рішення не набуло законної сили.

За словами головного спеціаліста відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань управління правової роботи юридичного департаменту ЛМР Оксани Шмотолохи, відповідна постанова є в реєстрі судових рішень Личаківського районного суду.

Читайте також: У Львові знесуть незаконну новобудову на Личаківській

«Два роки тому ТОВ «Лідер Моноліт» (забудовник – прес-служба ЛМР) подало до суду на департамент містобудування ЛМР, щоб зобов’язати його затвердити містобудівні умови та обмеження для забудови. Цей суд «Лідер Моноліт» програв. Згодом забудовник подав до суду, щоб скасувати припис комісії ДАБК щодо демонтажу – і цей суд також програв. Після цього вже інспекція ДАБК подала до Личаківського районного суду позов про демонтаж», - розповіла прес-службі  про перебіг справ головного спеціаліста відділу правової експертизи з економічних та інфраструктурних питань управління правової роботи юридичного департаменту ЛМР Оксана Шмотолоха.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!