На правах реклами

Світ готується до змін у блокчейні Ethereum: WhiteBIT запустила DEX-платформу

1191 0
Експерти вважають, що дно на крипторинку вже пройдене, тож є сенс набирати позиції в альткоїнах.

На тлі цього криптовалютна біржа WhiteBIT запустила децентралізовану платформу WhiteSwap, яка дає можливість користувачам укладати торгові угоди напряму, та яка наразі працює на двох найперспективніших блокчейнах – Ethereum та Tron.

Умови, які пропонує біржа криптовалют, кардинально відрізняються від чинних ринкових пропозицій.

У чому відмінність

Блокчейни Ethereum та Tron виділяються від інших подібних проєктів чіткою Road Map та плановим поступовим розвитком. У ринкових масштабах основними причинами зростання, наприклад, ефіру є те, що його блокчейн є основною платформою для криптоінновацій. Власне, розвитку DeFi та NFT.

Зміни, які передбачаються у блокчейнах проєктів, привертають увагу інвесторів, оскільки відкривають додаткові фінансові перспективи. Зокрема, у зоні стейкінгу. Цим обумовлена активність розробників у створенні DEX на відповідних блокчейнах.

Одним із ключових моментів у визначенні перспективності стейкінгу Ethereum експерти називають кількість вже зарезервованих активів та чинних валідаторів. Втім, навіть в офіційній мережі від Ethereum Beacon Chain можливості інвесторів обмежені.

Довідка: через перехід на інший алгоритм консенсусу українські біржі криптовалют побачили зростання ціни Ethereum та його долі на ринку. Так, у середині липня лише за кілька днів відбулося 40%-ве підвищення вартості та зріст ринкової частки альткоїну на 1%. 

 

Зокрема, через перехід на інший алгоритм консенсусу українські біржі криптовалют побачили зростання ціни Ethereum та його долі на ринку. Так, у середині липня лише за кілька днів відбулося 40%-ве підвищення вартості та зріст ринкової частки альткоїну на 1%.

Проблематика та альтернатива від WhiteSwap

Наразі в офіційній мережі від Ethereum – Beacon Chain, яка існує вже понад рік, – знаходиться більше ніж 13 млн токенів ефіру та 400 тис. валідаторів.

Тут також вже працює стейкінг на базовому рівні. Втім, робота Beacon Chain підлягає критиці з боку експертів. По-перше, існує проблема внеску: валідатором може стати вкладник, який внесе у мережу не менше 32 ETH. По-друге, винагороду за стейкінг у Beacon Chain наразі отримати неможливо. До того ж навіть після переходу на PoW такої можливості не передбачається, оскільки оновлення, анонсоване на вересень, буде лише початковим етапом.

Якщо говорити про ринок загалом, як правило, DEX залишають за собою ключове право у прийнятті рішень. Втім, на децентралізованій біржі криптовалют WhiteSwap прийняття рішень закріплюється за користувачами.

Як це досягається: українська криптовалютна біржа WhiteSwap розподіляє 87% токенів серед спільноти, таким чином передаючи основне право у прийнятті рішень саме пулам ліквідності на блокчейнах Ethereum та Tron.

На додаток, провідна біржа криптовалют в Україні зменшила кількість токенів користувача для створення теми для голосування. Наразі вона сягає лише 0,5% від загальної кількості токенів, якими володіє.

Довідка

Українська біржа криптовалют WhiteBIT, яка створила продукт WhiteSwap, працює з 2018 року та наразі має більш ніж 2,5 млн користувачів по всьому світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!