«Світло пам’яті». У Львові вшанували усіх невинно убитих росією українців

2073 0
Львів’яни молилися та запалювали свічки пам’яті сотень невинно вбитих українців.

Сьогодні о 20:00 год у Львові вшанували пам’ять усіх невинно вбитих російськими окупантами українців. У центрі міста люди молилися та запалювали свічки. До акції також могли долучитися всі охочі у своїх домівках.

Читайте також: Геноцид в Україні може стати найбільшим у Європі з часів Другої світової, – Центр стратегічних комунікацій

Усі, хто зібралися на площі біля пам’ятника Шевченку, вшанували пам’ять жорстоко закатованих у Бучі, Ірпені, Бородянці, Маріуполі, Чернігові та інших містах України.

Читайте також: Збережіть на телефоні фото Бучі і показуйте усім, хто звинувачує лише путіна

Нагадаємо, що після звільнення Київської області від російських загарбників з’явилась інформація про військові злочини, які скоїли росіяни в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні чи й тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих мирних громадян України. Із Київщини вивезли вже понад півтисячі тіл вбитих мирних мешканців. Їх будуть оглядати судмедексперти, щоб задокументувати злочини, які вчинили російські військові. 

Фото Івана Станіславського



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!