Святослав Вакарчук виступить у Львові з камерним оркестром. Де купити квитки

8400 0
До концертної програми увійдуть як відомі та улюблені мільйонами пісні «Океану Ельзи», так і декілька інших неочікуваних композицій.
скриншот з відео

скриншот з відео

8 квітня в Національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької запланований концерт Святослава Вакарчука з камерним оркестром. Про це повідомляють організатори.

Концерт відбутеться в межах всеукраїнського туру лідера «Океану Ельзи». Диригентом оркестру стане клавішник гурту Мілош Єліч. На роялі гратиме сам Святослав Вакарчук.

«Більшість своїх пісень я зазвичай пишу під рояль, і понад 20 років своєї творчості мріяв одного разу заспівати їх на сцені саме так, як вони й були створені. Уже в квітні ця моя мрія здійcниться», — каже він.

Читайте також: 7 тез Святослава Вакарчука про відповідальність, щастя і поступовість змін

До концертної програми увійдуть як відомі та улюблені мільйонами пісні «Океану Ельзи», так і декілька інших неочікуваних композицій. Квитки вже доступні на сайті kasa.in.ua. Їхня вартість стартує від 450 грн, проте наразі на сайті доступні від 950 грн і вище. Загалом у межах туру планується 13 концертів, детальний графік яких можна переглянути за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!