Сихівський міст закриють для проїзду на 6 днів

8651 0
З 11 листопада по 16 листопада буде закрито для проїзду сихівський міст. Про це інформують оголошення, розміщені з усіх боків при в’їзді на міст.

Такі зміни у русі транспорту пов’язані з прокладанням колії для трамваю на Сихів.

У Львові завершують роботи по прокладанню дорожньої основи для трамваю на Сихів на ділянці від мікрорайону Санта Барбара до сихівського моста. На цій ділянці залишилося покласти плиту і рейки. Однак роботи затримуються через будівництво нового колектора, що не було передбачено в проекті. Також досі невідомо рейками чийого виробництва їздитиме трамвай.

Нагадаємо, згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вулиці Стуса вздовж проспекту Червоної Калини й до «Санта-Барбари». 

Фінансування проектів здійснюється за гроші ЄБРР – €6 млн, грант німецького уряду – €5 млн і €6,2 млн з міського бюджету. 

Що думають львів’яни з приводу будівництва трамваю на Сихів, дивіться тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!